Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Ειδικές Κατασκευές
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Η επιχείρησή μας “Casa Hatzakis” η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, διαθέτοντας μακροχρόνια πορεία στο χώρο μπορεί να αναλάβει των σχεδιασμό και την κατασκευή κάθε κατασκευής που θέλετε να πραγματοποιήσετε στην οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. 
 
Αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία όπως σκάλες, επένδυση καλοριφέρ, ξύλινα πατώματα, πέργκολες και οποιαδήποτε άλλη κατασκευή επιθυμείτε, προσφέροντας μοναδικές λύσεις που ταιριάζουν στο ύφος του χώρο σας. 
 
Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά όπως πρώτης ποιότητας ξύλο και μετατρέπουμε τον οποιοδήποτε σχεδιασμό σε ύλη δίνοντας αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα που αγγίζει τα όρια του τέλειου. 
 
Δημιουργούμε ειδικές κατασκευές βασιζόμενοι στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες. Έτσι, συνδυάζοντας την δική μας τεχνογνωσία σας με τις ανάγκες σας, σας δίνουμε λύσεις που εκφράζουν την δική σας ιδιαιτερότητα αλλά και του χώρου σας.


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.