Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Κουζίνες
ΚΟΥΖΙΝΕΣ
Casa Hatzakis / Ιεράπετρα Κρήτη

Η κουζίνα αποτελεί για το σύγχρονο σπίτι τον πιο σημαντικό χώρο. Είναι ο χώρος που συγκεντρώνει την οικογένεια, αυτός που φιλοξενεί σημαντικές συζητήσεις, αυτός που γεμίζει μυρωδιές και δράση, αυτός που αγκαλιάζει κάθε στιγμή με την οικειότητα που προσφέρει.
 
Χαρίστε λοιπόν στις καθημερινές σας στιγμές χαλάρωσης μοναδική ατμόσφαιρα, με μια κατασκευή που αντέχει στο χρόνο, είναι λειτουργική, χρηστική, βολική, έξυπνη και καλόγουστη.
 
Χάρη στη μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο, η  επιχείρησή μας "Casa Hatzakis" η οποία εδρεύει στην Ιεράπετρα της Κρήτης, μπορεί να σας παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την κουζίνα της οικίας, του εξοχικού ή του επαγγελματικού σας χώρου, με μια ευρεία γκάμα σε κουζίνες που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες και τις απαιτήσεις κάθε πελάτη. 
 
Είτε κλασική γραμμή, είτε μοντέρνα κουζίνα
εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποιο είναι το σχέδιο εκείνο που θα ταιριάζει με τον χώρο και το στιλ που θέλετε να δώσετε σε αυτόν. 
 

Κατασκευάζουμε κουζίνες στα μέτρα σας, καλύπτοντας τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών πελατών. Προσφέρουμε μοναδικές ιδέες και προτάσεις για κάθε κουζίνα, μεγάλη ή μικρή, στοχεύοντας πάντα στην παροχή ποιοτικών κατασκευών. Χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά, σε ποικιλία χρωμάτων και με μηχανισμούς που μπορούν διευκολύνουν την καθημερινότητά σας δημιουργώντας λειτουργικές κουζίνες..
 
Ακόμα, συνεργαζόμενοι με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο των επίπλων κουζίνας για την Ιταλία την Berloni και την Arredo 3 μπορούμε να σας προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία από μοντέρνες και κλασικές κουζίνες άριστης ποιότητας.


Εξυπηρετούμε την Ιεράπετρα, το Λασίθι και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. 
Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες τις δικές σας αλλά και του χώρου σας, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη και πιο συμφέρουσα για εσάς λύση που θα αναδείξει τον χώρο σας και θα σας προσφέρει μία άνετη ζωή.